Примата на руската естрада Алла Пугачова е получавала заплахи от

...
Примата на руската естрада Алла Пугачова е получавала заплахи от
Коментари Харесай

Сериен убиец с брадва преследвал Алла Пугачова

Примата на съветската сцена Алла Пугачова е получавала закани от фанатик на име Анатолий Нагиев. Това разкри някогашният й брачен партньор Александър Стефанович.

Изпълнителката и режисьорът бяха женени четири години.

По думите на Стефанович, килърът е изпратил писмо до певицата, в което е отправил съществени закани. „ Не си почтена да живееш, тъй като танцуваш гола на масата”, възмущавал се фанатикът. И упорствал двамата да се срещнат пред пощата, с цел да „ решат всички въпроси един път завинаги”.

Стефанович решил да се обърне в милицията. Униформените го попитали дали не ги е навестявал някой недоверчив човек. Режисьорът си спомнил, че до дома им идвал някакъв мъж, който желал да приказва със брачната половинка му, само че тя не си била у дома.

Когато някогашният мъж на Пугачова описал непознатия, органите на реда поискали изпълнителката да нощува на друго място.

На срещата край пощата отишъл самият Стефанович. Когато нарушителят се появил, бил задържан от полицията. Със себе си той носел секира.

Малко по-късно станало ясно, че по време на пътуването си с трен до Харков той е умъртвил двама кондуктори и двама пасажери, след което е изхвърлил труповете им през прозореца. На сметката си имал още 2 убийства.

През 1981 година той е бил разстрелян, прецизира режисьорът.

„ Спомням си един неин концерт на стадиона. До нея се приближи един благ човек и й подари цветя. Изведнъж гласът й стартира да трепери. След това призна, че почитателят е имал нож и е желал да я убие. Между другото, по този начин и не го хванаха”, споделя още режисьорът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР