Примата на родната популярна музика Лили иванова вдигна Зала 1

...
Примата на родната популярна музика Лили иванова вдигна Зала 1
Коментари Харесай

Лили мръзне на сцената

Примата на родната известна музика Лили иванова подвигна Зала 1 на НДК на крайници, само че в това време недоволства поради студа, който бра на сцената. Изпълнителката пя пред повече от 4 000 души в препълнения замък на културата, научи HotArena.

Певицата е известна с високите си условия и не се тормози да попита пред публиката какъв е казусът. „ Изведнъж стана доста студено в залата. Защо се случи по този начин? ” попита от сцената Лили. Самата певица беше със супер изискан визия–малка черна рокля, черни чорапи и високи токчета.

Нищо чудно, че певицата трепереше поради зимния мраз в залата и изиска да оправят отоплението.

И до момента в който се бореше със студа, Лили се натъкна и на различен проблем–неравна сцена.

„ Тази сцена е доста неравна. Защо по този начин е подредена? ”, попита Лили, до момента в който едвам пристъпваше, с цел да не падне. В един миг обаче певицата смъкна обувките си и затанцува боса по сцената, а по-късно се разноски и измежду публиката.

Естрадната прима бе почетена от хиляди почитатели, които станаха на крайници, с цел да й благодарят за всяка нейна ария.

Концертът бе във връзка представянето на новия й албум „ Севдана ”. Текстовете в него са на Стефан Вълдобрев и Мартин Карбовски, с които Лили работи през последните години. А на първия ред бе и кметът на София Йорданка Фандъкова, 100 кила и Владо Пенев, написа " България през днешния ден ".

Примата получи цветя от Борисов, като не пропусна да му благодари от сцената и изчете цялостен лист депутати и предприемачи, които също я уважиха в празничния ден.

Между всяка ария Лили изяждаше по лъжичка мед и по този начин до края на концерта. А в края на концерта примата приемаше над 10 минути оглушителни овации.
През цялата вечер обаче певицата бе с големи слушалки на главата. И не ги смъкна до края на вечерта.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР