Примата на родната поп музика Лили Иванова обяви за продажба

...
Примата на родната поп музика Лили Иванова обяви за продажба
Коментари Харесай

Примата Лили Иванова продава луксозния си апартамент в "Кръстова вада"

Примата на родната поп музика Лили Иванова разгласи за продажба жилището си в " Кръстова вада ". Певицата реши, че не се нуждае от жилището и го пусна на пазара, откакто живя напълно малко в него. Преди дни изпълнителката направила главен ремонт на дома си, само че решила, че не й се живее в него. И го пуснала на пазара.

Имотът се разполага в първокласен комплекс от затворен вид, в който жителите разполагат с всички улеснения. Надеждна защита обезпечава сигурността на живущите там, а достъпът е следен.

Освен това комплексът разполага с ресторант, градини, фитнес, сауна, плувен басейн, парна баня и всевъзможни други улеснения, в това число и СПА — център. Примата на родната сцена обаче решила, че желае да е в центъра на събитията в " Оборище " и се отдръпнала там.

Певицата живееше в това си жилище, до момента в който ремонтираха жилището, който й подари Асен Гаргов. Изпълнителката хвърлила солидна сума и за възобновяване на този парцел. Ръчно направени масички, лондонски диван от 1400 паунда, вградени уреди в кухнята, покривки с белгийска дантела и мебели от Брюксел допълват обзавеждането, написа България през днешния ден.

Певицата от години избира да пазари в белгийската столица, където е обичан и чест посетител в прочут бутик. Освен облекла и обувки обаче, певицата на драго сърце пазарувала от там и артикули за дома си.

За интериора на този си дом тя даже наела интериорен дизайнер, само че последната дума, както постоянно била нейна.

В последна сметка Лили постигнала задачата си - да има съвременен, нов дом, където да се скрие за малко, до момента в който трае ремонта на формалната й резиденция. След обновяването й обаче, тя се върнала в остарелия си дом, а този дала за продажба.

Официално тук цените вървят по 1200 евро квадратния метър, само че се счита, че парцелът на Лили ще коства двойно по-скъпо, защото певицата го продава напълно обзаведен. 

Клиентите единствено би трябвало да пренесат облеклата си и могат да се нанесат в него. Самата певица го купи преди няколко години за 130 000 евро.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР