Примата на родната естрада Лили Иванова продаде апартамент за близо

...
Примата на родната естрада Лили Иванова продаде апартамент за близо
Коментари Харесай

Лили Иванова продаде апартамент за половин милион лева

Примата на родната сцена Лили Иванова продаде апартамент за близо половин милион лв.. Жилището е с впечатляващата повърхност от 163 квадратни метра, а към него вървят в пакет две подземни паркоместа. Местоположението на парцела не е инцидентно. То е част от свръхлуксозна кооперация в квартал " Изгрев ". Шестетажното здание е покрай Ловния парк и метростанция, сподели инспекция на " България Днес ".

При покупката му, която Лили е направила предходната година, тя е дала 488 957 лв., демонстрират документите по договорката. Певицата е платила в брой. Близките на Иванова споделят, че тя не държи пари у дома, а след концертите си влага всичко в недвижимо имущество. В момента Лили продължава да радва хората с изявите си в страната, а билетите й се разграбват за минути.

Имотът в " Изгрев " изпълнителката е продала на заможна другарка. Голяма част от припечеленото естрадната прима мъдро влага в покупка на парцели. Всички те са в топлокации, което подсигурява, че цената им единствено ще пораства на фона на нулевите лихви, давани от банките за влогове. С жилището в кв. " Изгрев " Лили " откъсва от сърцето си " част от имотната си империя, която сама си е изкарала.

Преди година, когато купува парцела в " Изгрев ", певицата прави и друга договорка. С нея Лили Иванова къса една от последните си връзки с родния Кубрат. Според документите на 4 август естрадната прима се разделя с гарсониера на ул. " Княз Борис I " в града. Маломерната панелка е ситуирана на метри от родната къща на Лили. 

Според осведомени след бутането на постройката от комунистическите управляващи фамилията на певицата е обезщетено с гарсониера. Впоследствие тя се озовава в сестрата на Лили, която я трансферира на щерка си, а племенницата от своя страна я подарява на Лили. Според хора от градчето задачата е със свои средства Иванова да я ремонтира, а родственици да я употребяват. Плановете в последна сметка не се осъществят и певицата продава парцела на малък търговец от града.

Малко преди да продаде последния апартамент, Лили купува различен, по-голям, на метри от щаб-квартирата й на софийската улица " Оборище ".

Имотът с повърхност 196 квадрата е ситуиран на тиха уличка в съседство. Интересна детайлност е, че в същата постройка, даже на същия етаж, парцел има и Димитър Бербатов.

Лили от години има и първокласен мезонет в затворен комплекс край Варна, където изкарва най-малко по две седмици лятото.

През 2009 година певицата продава още един първокласен парцел - в столичния кв. " Кръстова вада " на метри от Южния парк и американското посолство. Жилището коства 201 430 лева След време Лили продава жилището за 340 000, което й носи към 140 000 лв. облага.

Жилището, което сега Лили употребява повече от 40 години, се намира на столичната ул. " Оборище ". Там именитата певица се нанася при започване на 70-те като младоженка на Янчо Таков - сина на втория човек в страната по Татово време - Пеко Таков. След няколкогодишен брак двамата се развеждат и певицата е на път да бъде изгонена от брачна половинка си, само че свекърът демонстрира човещина и тя остава. Певицата нееднократно е споделяла пред другари, че може от всичко материално да се лиши, само че от този апартамент - в никакъв случай.

" Не знам за какво непрекъснато ми броят парите и какво имам. Сама съм си го изкарала и никой безплатно нищо не ми е дал ", безапелационна е певицата. Според околните й Лили доста постоянно се включва в благотворителни акции, само че в никакъв случай не афиширала на кого, с какъв брой и защо оказва помощ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР