Примата на попфолка е сред най-големите любови на Слави Трифонов.

...
Примата на попфолка е сред най-големите любови на Слави Трифонов.
Коментари Харесай

Глория: Исках да родя син на Слави!

Примата на попфолка е измежду най-големите любови на Слави Трифонов. Двамата са били влюбени преди време, само че са съумели да го запазят в загадка.

Любовта им пламва първоначално 2007 година, когато Слави е на 40 година, а фолк дивата на 33. Неслучайно същата година Гло е включена в журито на „ Мюзик айдъл “, чийто продуцент е точно компанията на Трифонов.

Интересен факт е, че по това време към този момент Дългия е желал да има деца и е бил подготвен за това. С Глория не употребили защитни средства, само че тя по този начин и не заченала.

„ Исках да му родя наследник, само че не се получи “, признала пред най-близките си хора преди години Гло.

Всъщност певицата е единствената, с която шоуменът е правил опити да стане татко. Носят се клюки, че преди този момент е предиздвикал Алекс Раева да помята.

Очевидно, когато е блъснал 40-те, Слави се е замислил за свое семейство. Глория не е дамата, с която е мечтаел такова, само че тъкмо тогава тя била тази, която топлела леглото му нощем. Срещите им се провеждали най-вече по хотели, с цел да се запазят в загадка.

Иначе единствената, с която в миналото Слави си е представял, че може да се задоми, е психоложката Маги Ангелова, която беше негова възлюбена в края на 90-те. Тогава водещият е бил надалеч от мисълта за деца, само че доста я обичал и си представял по какъв начин един ден точно тя ще роди от него.

Към днешна дата обаче финалът наподобява повече от печален. Слави Трифонов по този начин и не стана татко, нито се ожени. Той си остана остарял ерген, а благоприятни условия за друга орис въобще не са му липсвали.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Глория Слави Трифонов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР