Примата на поп фолка Глоривя за пръв път проговори пред

...
Примата на поп фолка Глоривя за пръв път проговори пред
Коментари Харесай

Глория с първи думи за новородената си внучка

Примата на поп фолка Глоривя за пръв път проговори пред медия, след раждането на внучката ѝ, кръстена на нея - Галина. Пред " Телеграф " тя разкри, че идният празник на дамата - 8 март, тази година ще е доста по- специфичен за нея, тъй като женското им царство се е нараснало с още една дребна дама.

" За мен 8-ми март постоянно е бил един от най-значимите празници, тъй като всяка жена би трябвало да е обичана, уважавана и изненадвана. Тази година обаче празникът ми ще е друг, тъй като нашето женско царство се усили с един дребен сладостен бонбон. Ще честваме с бебка и в действителност, това беше най-хубавият ми подарък за деня на дамата “, разгорещено показа Глория.

Талантливата ни певица не скри, че откогато внучка ѝ се е появила в живота, всичко се е трансформирало и то единствено за дни. " С нищо не мога да сравня тази страст. Любов от пръв взор. Винаги са казвали, че внучетата се обичат повече и от децата, и в действителност е по този начин. Пет пъти повече. Голяма наслада е - толкоз почтена и същинска ", споделя Глория за пръв път страстите към най-щастливото събитие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР