Примата на фолка Глория стана баба. Дъщеря ѝ Симона Загорова

...
Примата на фолка Глория стана баба. Дъщеря ѝ Симона Загорова
Коментари Харесай

Баба Глория е щастлива и благодарна

Примата на фолка Глория стана баба. Дъщеря ѝ Симона Загорова в четвъртък роди първородната си щерка. Бебето носи името на звездната си баба по паспорт – Галина, и е с съвършени ограничения – 3,200 кг и 50 см.

" Вече знам какъв е смисълът на живота и по какъв начин тъкмо наподобява най-истинската обич. Благодаря за благословения ден и за най-хубавия миг в живота ми! Сърцето ми е цялостно! " - щастливо споделя Симона, която е на 24 години. Младата майка и бебето се усещат добре и скоро ще са вкъщи.

Таткото на бебето и Симона са дружно от към година. Любовта им пламва бързо и младежът е неразделно с певицата. Според клюките Даниел е бил отхвърлен от полицейската школа в Симеоново, поради което не е съумял да излезе от там като професионално ченге. Милушев бил работил като сервитьор, което не попречило на Симона да се влюби в него. Щерката на Глория в никакъв случай не е показвала афинитет към богати младежи или мастити предприемачи, какъвто имат огромна част от колежките ѝ. Сега таткото на бебето е решил да развива онлайн бизнес. Той продава облекла в интернет, а младата майка му оказва помощ да разпространява начинанието си.

Освен за неосъществените проекти на Дани да стане служител на реда слуховете носеха и за скандал сред него и звездната му тъща. Глория не споделя дали утвърждава младока, само че в мрежата показва непосредственост с него и по всичко проличава, че в връзките им няма драма, написа роден таблоид. Близки до певицата са безапелационни, че тя в никакъв случай не би си разрешила да помрачи щастието на щерка си, пробвайки се да я раздели с избраника ѝ.

Глория приема с наслада и признателност обстоятелството, че към този момент е баба. Певицата ще бъде неразделно до дъщеря си и ще ѝ оказва помощ в развъждането на дребната Галина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР