Примата на фолка Глория се разплака на сцената на Коледния

...
Примата на фолка Глория се разплака на сцената на Коледния
Коментари Харесай

Учителка разплака Глория на Коледния й концерт в Русе

Примата на фолка Глория се разплака на сцената на Коледния си концерт в родния й град Русе , откакто видя в публиката учителката си от детската си градина, видя HotArena .

Певицата слезе от сцената, прегърна госпожата си и се разплака, предават от Телеграф. Всички започнаха бурно да приветстват, а Глория сподели: “Това е животът на изпълнителите, от време на време не можем да сдържим чусвтвата и страстите си на сцената, тъй като идват от сърцето “. 

Сред феновете на концерта бе и класният началник на изпълнителката, които към този момент трета година не пропуща рецитал на някогашната си възпитаничка. След концерта той персонално поздрави Глория и двамата си поприказваха в гримьорната, като не пропуснаха да си спомнят занимателните мигове от учебно заведение. „ Винаги в родния ми град става доста прочувствен концерт “, твърди изпълнителката. В залата бе и нейната приятелка- певицата Стефани, с която преди време дружно са тръгнали по музикалния път. 

Над 2 часа и половина Глория и щерка й Симона радваха русенци , а откакто бяха извикани на бис, в залата се чуха акомпаниментите на великата българска ария „ Една българска роза “. Глория и Симона предложиха разнообразна стратегия от най-големите си шлагери и прелестни национални песни. След карая на концерта двете дами раздаваха подписи и се снимаха с феновете си над час и половина. Глория разкри, че през новата 2019-та е подготвила доста изненади на почитателите си , измежду които и появяването на автобиографичната си книга.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР