Примата на фолка Глория отново ще пострада, както и всичките

...
Примата на фолка Глория отново ще пострада, както и всичките
Коментари Харесай

Глория направи нещо невероятно преди да затегнат мерките СНИ...


Примата на фолка Глория още веднъж ще пострада, както и всичките ѝ сътрудници от сектора, от следващите ограничения по отношение на пандемията. Но Гло е вряла и кипяла и направи необикновено шоу, което да бъде запомнено задълго от почитателите ѝ, като последна изява преди затварянето на нощните заведения.

Събитието минава в родолюбив дух, с надъхващи за българите песни, стените са окичени с требагреници, а светлините греят в бяло, зелено и алено. Концертът се организира няколко дни преди затварянето на нощните заведения, което влиза в действие от на следващия ден, защото съгласно наредбите заведенията могат да работят до 22 часа. От браншовите асоциации към този момент оповестиха, че няма да спазят новите ограничавания и ще продължат да работят като знак на митинг, само че не е ясно дали фолкизпълнители ще не престават да одобряват поканите за участия и по този начин да дават неприятен образец, че законът не важи за всички, написа hotarena.net..

 Със Стефан Илчев се забавляваха

А концертът в столицата се оказва същинска приятност за ухото и окото освен поради сексапилните танцьорки на сцената. Там излиза да пее и най-известният подражател на Лили Иванова - Стефан Илчев. Участникът в риалити излъчвания и спечелилият в седмия сезон на " Като две капки вода " внася спомагателен нюанс на събитието и на няколко пъти разсмива Глория и публиката със занимателни включвания.



Затова и мнозина одобряват концерта на Глория като сетен преди влизането в частичния локдаун, защото тя надали ще си разреши да наруши имиджа си с нерегламентирани дейности. Това се удостоверява и от нейни думи.

" Ние вършим много онлайн концерти. В момента работим и по нови неща, нови планове, нови опити. Изобщо не сме спрели да работим, а когато всичко се възстановява, възобновяваме своите летни изяви и концертната си активност. Това си е огромна храброст да си държиш в такова време на своето и да продължаваш... Хората са зажаднели ", искрено споделя Глория.

 Бяло, зелено и алено участваха на сцената

 Чалга ваучър не минава без танцьорки

" Аз, на какъвто и стадий да се намирам в живота си, не спирам да бленувам и да начертавам своите проекти! Да мечтаеш и да вярваш в чудото значи, че живееш! Посвещавам песните си на фамилията си, другарството и на лекарите, които ни оказват помощ в тежки моменти ", прибавя Глория.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР