Примата на фолка Глория е много обидена на Тото от

...
Примата на фолка Глория е много обидена на Тото от
Коментари Харесай

Глория бясна на Тото и Кали: С какво заслужих такова отношение

Примата на фолка Глория е доста афектирана на Тото от " СкандаУ " и колежката си Кали за неприятните им думи към нея. Припомняме, че Кали беше посетител в онлайн предаването на рапъра и подхванаха тематика кой фолк реализатор има шлагери и кой няма. Тогава Тото съобщи, че Глория няма нито един шлагер, а Кали по никакъв метод не отбрани колежката си, написа Шоу Блиц.

" Някои хора ще те ти кажат, че има шлагери. Например: " Ако бях се родила река ", съобщи Кали пред Тото, който пък напълно отписа Глория от листата на огромните имена в сектора. Много меломани скочиха против тях и опазиха любимката си, а реакцията на Глория не закъсня и посече грубо сътрудниците си, които си разрешиха да я атакуван.

" Благодаря на моята вярна аудитория и на всички медии, които ме поддържаха, по отношение на нападките на двамата реализатори в тяхно изявление, наскоро!..Обидно е и за моите почитатели, тъй като те имат усет и те вземат решение какво да слушат!

Разочарована съм и ми е болно, тъй като в никакъв случай нищо неприятно не съм споделила през всичките тези години, не съм коментирала сътрудник или неговата работа, това го няма в моя речник и е под достолепието ми!

Всеки има своя аудитория и свои шлагери! Напротив, почитам труда на всеки актьор и зная през какво минават сътрудниците, с цел да създадат една ария и да я поднесат на аудиторията! С какво заслужих такова отношение..?! Бъдете здрави, по-позитивни и непрекъснати в работата си! Аз ще не помни..,бързо ", отвърна Глория на нападките на Кали и Тото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР