Примата на фолка Глория е бясна на последната новина, в

...
Примата на фолка Глория е бясна на последната новина, в
Коментари Харесай

Глория бяга в чужбина заради секс скандал

Примата на фолка Глория е гневна на последната вест, в която я забъркаха медиите. Тя не може място да си откри, че персоналният ѝ живот е на показ и непрестанно има публицисти, които се ровят в интимния й живот. 

Последната клевета гласи, че Глория и младото ѝ гадже Добромир вършат секс по няколко пъти дневно. Глория била мощно впечатлена от мъжкото му достолепие и гледала да го изцеди до най-много.

Тя реши да отговори уместно на тези спекулации и хвърли бомбата на годината - тя е следващата звезда, която ще напусна България и ще заживее в чужбина. 

" Как не ви е позор, имате ли капка мозък в тия глави! Кои сте вие да се бъркате в животите на хората и да измисляте гнусотии? Затова толкоз известни хора напущат тази страна, аз и моите близки ще сме идващите! Дано сте щастливи в този момент ", написа изпълнителката на " Не сме безгрешни " във връзка последната клевета, в която забъркаха името ѝ. 

Глория постоянно е била пример и е служила като образец на всичките си колежки, стремяла се да има положителен имидж в обществото и в никакъв случай да не разрешава персоналния й живот да се разяснява в медиите. Напоследък не може да се оправи с това и любовният ѝ живот е подложен на голяма рецензия, а повода е доста по-младото от нея гадже. 

Явно е решила, че желае да си живее живота отвън рамките на България и да не се преценява какво ще си помислят или ще напишат медиите. Вероятно Гло ще заживее в южната ни съседка Гърция, където има жилище и прекарва огромна част от последните лета, написа blitz.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР