Примата на българската поп музика Лили Иванова изнесе покоряващ сърцата

...
Примата на българската поп музика Лили Иванова изнесе покоряващ сърцата
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч към Лили  Иванова: Благодарим Ви за споделеното и разкритото чрез песента! 

Примата на българската поп музика Лили Иванова изнесе завладяващ сърцата концерт на 27 април 2022 година в Ловеч. След като публиката я изкара четири пъти на бис, певицата написа в своя профил във ФБ „ Ловеч, благодаря! “ И добави пет пъти емотикон „ сърце “.

Кошница цветя и приветствен адрес изпрати кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова, която заради служебни задължения пропусна концерта.

В поздравлението се споделя:

„ Добре пристигнали в Града на люляците. Сега е сезонът на техния разцвет, когато градът прелестно ухае на пролет. С Вашите песни довечера ще зазвучи и най-вълшебният звук, с цел да допре сърцата на публиката. Навярно знаете, че няма по-бързо продаден концерт от този на Лили Иванова в Ловеч! Така е, тъй като хиляди наши съграждани са слушали и не престават да обичат този пресен и недокоснат глас. И не могат без него – гласът на любовта и чистотата, който е наша национална горделивост!

Виктор Юго е споделил, че музиката показва това, което не може да бъде казано с думи, както и това, което не може да остане прикрито.

Благодарим Ви за споделеното и разкритото посредством песента!

Приемете нашите поздравления и във връзка скорошния Ви рожден ден с пожелания за надеждно здраве, постоянно хубав глас и прелестно въодушевление! “

Поради огромния интерес Лили Иванова ще гостува още веднъж в Ловеч на 27 юни, само че билетите към този момент са продадени.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР