Примата на българската естрада Лили Иванова ще има специално участие

...
Примата на българската естрада Лили Иванова ще има специално участие
Коментари Харесай

Аплодисменти за Лили Иванова, примата ще направи нещо впечатляващо

Примата на българската сцена Лили Иванова ще има особено присъединяване на събора в Рожен тази година . На събитието в разгара на лятото ще бъде повдигнат най-високият български байрак, който ще е на 111 метра.

Ето какво написаха уредниците във фейсбук:

Неповторимата и същински труженик за България Лили Иванова разгласи поддръжката си за построяването на Паметник на Обединението, за което най-сърдечно й благодарим. Титанична на сцената и земна отвън нея, огромната и обичана от генерации наши сънародници звезда, ще изнесе първия си концерт на поляна – на Роженските поляни в Родопите, когато в средата на юли тази година ще издигнем най-високия байрак в страните от Европейския съюз. На 111 метра височина с вградена в основата на пилона капсула на времето. В нея деца и възрастни, известни наши общественици, спортисти, учени, създатели и жители милеещи за България - съотечественици в страната ни и отвън рамките й, ще завещаят посланията си към бъдещите генерации.

" Съкровището на България “, както наскоро я назова Кубрат Пулев, одобри незабавно поканата на ръководителя на Фондация " Наследство в бъдещето “ Симеон Караколев да изнесе концерт пред хилядите наши сънародници при откриването на Паметника на обединяването. Защото, както споделят експерти от екипа й: " За нея само бъдещето е от голяма важност! “.

Певицата, която милиони нейни фенове свързват с " Щурче “, " Панаири “, " Този свят е жена “, " Ветрове “, " Присъда “ и още нови и нови нейни брилянтни креативен изяви, ще подари присъстващите на връх Рожен с невероятните си осъществявания онлайн и за първи път на професионална сцена на поляна, построена особено за неповторимото патриотично събитие.

Благодарим, Лили!

Обичаме те и от сърце желаем здраве и още доста креативен върхове!

Аплодисменти!

От своя страната Лили написа във фейсбук страницата си:

13 ЮЛИ - РОЖЕНСКИ ПОЛЯНИ, 21:30 ч.

Откриване на Пилон РОЖЕН

Благодаря за поканата към мен и моя екип от господин Симеон Караколев, ръководител на фондация “Наследство в бъдещето " и уредниците на Роженски събор 2023.

Успех!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР