Примата на българската естрада Лили Иванова публикува снимки във Facebook

...
Примата на българската естрада Лили Иванова публикува снимки във Facebook
Коментари Харесай

„Пеещото сърце на България“: Лили Иванова посрещна рождения си ден със свещичка „въпросителна“ (СНИМКИ)

Примата на българската сцена Лили Иванова разгласява фотоси във Фейсбук от рождения си ден, който отпразнува на 24 април. В обявата си певицата написа „ Рожден ден с другари! “

На фотосите Лили Иванова театралничи с огромна торта, на която обаче има единствено една празнична свещ – във формата на загадъчен знак. Така формалната възраст на обичаната певица остава в загадка.

На фотосите се вижда още наздравица с чаши с вино, доста цветя и свещи. Масата е декорирана с четирилистни детелини. Неизбежна е асоциацията с обичаната на генерации българи ария „ Детелини “.

Публикацията със занимателните фотоси, които Иванова показа с почитателите си, бързо събра хиляди лайкове и мнения. Многобройните ѝ фенове я обсипаха с честити и красиви пожелания.  

В друга своя обява от същата вечер Лили Иванова сърдечно благодари за „ поздравленията, прелестните цветя, подаръците, пожеланията и уважението на всички другари и фенове! “ И разгласява откъс от писателя и драматург Стефан Цанев: „ Лили, ти си пеещото сърце на България! "  

В обявата си певицата благодари поименно за поздравленията в дълъг лист от хора, отпред на който са президентът Румен Радев и брачната половинка му Десислава Радева. Списъкът приключва с признателност и към всички нейни фенове.

Към обявата примата на българската сцена показа и фотоси от някои от подаръците, които е получила, измежду които красиви и пъстроцветни букети, приветствени писма и сувенири и даже безсрочна покана за всички представления от Държавния музикален и балетен център.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР