Примамки за кучета са били разпръснати в софийския квартал Западен

...
Примамки за кучета са били разпръснати в софийския квартал Западен
Коментари Харесай

Разпръснаха страховити примамки за убийство в парк СНИМКИ

Примамки за кучета са били разпръснати в софийския квартал „ Западен парк “. За това алармира жители.

„ Той е вложил сърце и душа в този план. Инвестирал е средства за нови самонарезни винтове и други железни елементи. Старателно ги е привързал с парче сланина и кости от пиле. Осигурил е здрав конец и 10 здрави възела. Сега остава някое куче да го изяде ", това написа нашият мъжът.



Евгени Генов има две кучета. Едното от тях при разходка в ранни зори открива странното приспособление, на което има храна и предмети. Първоначално Евгени мисли, че става дума за боклуци. При по-обстоен обзор мъжът схваща, че това е „ машина за ликвидиране на животни “.

За благополучие неговото куче не гълтам рисковия предмет. Евгени го снима и изхвърля в кофата. Казва, че не е подал сигнал, тъй като преди доста пъти го е правил, само че не е имало никаква реакция. Той изясни, че всеки ден вижда всевъзможни хора в парка и това може да е дело както на възрастен, по този начин и на дете, написа bTV.

Илия Атанасов от 3 РПУ изясни, че от началото на тази година не са постъпвали сходни сигнали при тях, Важното е обаче да се подават, с цел да се направи инспекция и да се пресече тази рискова процедура.

Снимки: bTV
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР