Прилошаване, главоболие, стомашни проблеми - много пътници страдат от такива

...
Прилошаване, главоболие, стомашни проблеми - много пътници страдат от такива
Коментари Харесай

Рискът от прилошаване в електромобилите е по-голям

Прилошаване, главоболие, стомашни проблеми - доста пасажери страдат от такива проблеми при пътешестване с автомобил и за тяхното прелестно пътешестване решаваща роля играе стилът на шофиране на лидера. Експерти настояват въз основата на проучване, че модерните електрически и самостоятелни коли основават още по-голям дискомфорт на хората, на които им става неприятно, заяви " Труд бг ".

При този вид коли електрониката се намесва по-грубо при понижаване и ускорение на скоростта, а реакцията на педалите на спирачката и газта е доста по-бърза. Именно внезапното ускорение и прекъсване, както и наклоняването от бързо придвижване в завои, са повода за прилошаване на пасажерите. Поради високото тегло на електрическите коли и огромната им мощ даже деликатните на деликатните водачи може да им се случи да карат дискомфортно за своите спътници.

За такива случаи се предлага лидерът да ръководи самичък множеството функционалности на автомобила, а не електрониката, а също и да не употребява функционалността за интензивно регенериране на сила при прекъсване.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР