Приложения на водката у дома Водката се използва не само

...
Приложения на водката у дома Водката се използва не само
Коментари Харесай

Водката Не Е Само За Пиене! Има Изключителни Ползи От Приложенията Й В Домакинството, Вижте!

Приложения на водката вкъщи

Водката се употребява освен за облекчение на напрежението, неговите потребни свойства са толкоз необятни, че „ апетитен “ свикан на лист.

Елиминира миризма на цигари Задимени автомобилни седалки ще се освежат, в случай че се напръска върху тях водка, смесена с вода в съответствие 1:1. Същият инструмент ще отстрани старите петна по тапицерията, освен от автомобила, само че и от вътрешни места. В допълнение към всичко алкохолът почиства мебели, и нейната миризма бързо се изпарява.

Тя почиства стъкло Разредената водка може да размени течност за измиване на стъкла, огледала и лещи на очила.

Битки с мухъла Понякога изисква доста старания, с цел да се почисти по ръбовете сред плочките. Водката улеснява тази задача! Просто пръскате в нейната чиста форма фугите на плочките и след 5-10 минути, изплакнете с гъба.

Предпазва растенията Често обичаните стайни растения завъждат листни въшки. Водката идва на помощ. Навлажнете тампон в течността и избършете засегнатите листа и стъбла – растението е избавено.

Тя придава искра керамика, порцелан, стъкло и железни елементи, даже и в банята ще блеснат като нови, в случай че ги избършете с напоена с водка забрадка.

Измийте полилея Любителите на кристални полилеи с дребни детайли знаят какво е сложна работа – измиване на полилей. Докато не са пробвали водка. Разреждате 3-4 супени лъжици 0,5 литра вода и пръскайте върху полилея, разтворът ще отстрани запрашаването. Преди такова разчистване би трябвало сложите под полилея огромна абсорбираща забрадка.

Премахва петна от сапун Сапунерката се напръсква с разтвор от водката и се изплаква след няколко минути, написа " За дамата ".

Освежаване на обувки За да премахнете миризмата на пот във всяка обувка, би трябвало да се пръска вътре разтвор водка и се оставя да изсъхне.Стават като нови

Разбира се, можете да извършите всички тези трикове и с различен алкохол, само че не забравяйте, че някои питиета могат да оцветяват. Ако тези трикове, които вършиме с водка, са ви харесали, споделете тази публикация с приятелите си!

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР