Приложението SQUID, първото персонализирано приложение за новини таргетирано към младото

...
Приложението SQUID, първото персонализирано приложение за новини таргетирано към младото
Коментари Харесай

Мобилното приложение SQUID- Новини и списания стартира в България


Приложението SQUID, първото персонализирано приложение за вести таргетирано към младото потомство /millennials/. Достъпно е в цяла Европа и от този месец започва и в България. Потребителите към този момент могат сами да избират тематиките, които ги вълнуват, да следват най-новите трендове и креативен да си взаимодействат с най-вълнуващите публикации – всичко това в едно приложение.

- SQUID се употребява гратис и не изисква регистрация;

- Повече от 100 новинарски категории и повече от 20 000 източника;

- Разполага с функционалности за персонализиране и подбиране на тематики, опазване на публикации и блокиране на източници, от които не желаете да получавате вести.

SQUID прави новините елементарно налични и използваеми. Приложението предлага необятна гама от тематики, от които потребителите могат да избират, с цел да основават свои персонализирани вести, в които текста се визуалуализира с помощта на изображения и фотоси. Алгоритмите на SQUID събират, сортират и дават приоритет на вести от най-вълнуващите източници в интернет, като разрешава на потребителите да бъдат в крайник с най-важните и забавни събития. В същото време SQUID ръководи трафика от целевата група на младото потомство /millennials/ и ги води към източниците на вести.

„ Искаме да помогнем на по-младите генерации да преоткрият четенето на вести като занимателна, скъпа и ангажираща ежедневна дейност”, споделя Йохан Отелиус, изпълнителен шеф и създател на приложението SQUID.

Приложението SQUID е създадено от Njuice AB, медийна компания със седалище в Стокхолм, Швеция. Това е бързорастящо медийно приложение, ориентирано към младото потомство /milleniials/ в Европа, а от скоро и в Латинска Америка. Компанията уголемява своята потребителска база с двуцифрени проценти на месец. Приложението SQUID е налично гратис във Англия, Италия, Полша, Испания, Франция, Холандия, Русия, Швеция, Германия, Австрия, Швейцария, Австралия, Португалия, Аржентина, Бразилия, Чили, Колумбия, Мексико, Перу, Гърция, Финландия, Норвегия, Дания, Естония, Латвия, Ирландия, Румъния, Чехия, Унгария, България, Сърбия, Словакия, Хърватия, Украйна, Беларус, Турция, Литва, Словения, като разполога и с интернационална британска и испанска версия. Приложението получава доста положителни потребителски мнения в App Store, Гугъл Play Store и Huawei App Gallery, както и позитивна оценка в медиите на всички пазари, където то започва.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР