Приложението Google Maps вече показва на потребителите как да се

...
Приложението Google Maps вече показва на потребителите как да се
Коментари Харесай

Google Maps вече показва движението на градския транспорт в София


Приложението Гугъл Maps към този момент демонстрира на потребителите по какъв начин да се придвижат в София от точка А до точка B и с публичния превоз. Услугата на софтуерния колос е налична у нас от скоро и към този момент работи единствено за столицата.

Използвайки приложението Гугъл Maps ще получите упътвания по какъв начин да се придвижите до съответното място в града и кой тъкмо тип градски превоз да употребявате, както и какъв брой време ще ви отнеме пътуването по отношение на трафика в действително време. Така посредством приложението към този момент ще може да откриете най-бързия маршрут с публичен превоз до определената от вас дестинация в София.



Новата услуга за градския транспот работи по същия метод както и досегашните, които демонстрират предвижването с автомобил или пешком. В менюто на Гугъл Карти би трябвало единствено да отбележите определения маршрут с градски превоз.

В вариантите може да се посочат желанията към типа превоз – рейс, трамвай, метро и към маршрута дали да е с по-малко прекачвания, по-малко време вървене пеш и др.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР