Приложението b.boxapp за гледане на интерактивна телевизия от Булсатком вече

...
Приложението b.boxapp за гледане на интерактивна телевизия от Булсатком вече
Коментари Харесай

Достъпно и за нашенците в ЕС: Булсатком пуска приложение за Android и iOS

Приложението b.boxapp за гледане на интерактивна телевизия от Булсатком към този момент е налично за всички мобилни устройства с операционни системи и. Клиентите на Булсатком могат да изтеглят приложението от Гугъл play или от App store на своя смарт телефон, iPad или таблет и да се насладят на обичаните си ТВ канали и настоящи излъчвания.

b.boxapp е мобилна версия на към този момент съществуващата услуга b.box на Булсатком, работеща върху AndroidTV устройства. Мобилната версия поддържа всички съвременни интерактивни функционалности на b.box като гледане на ТВ канали в действително време и на записи, подредени в образован списък. Използвайки приложението b.boxapp, клиентите могат да започват изначало предаване онлайн, да го превъртат или да го задържат на пауза. Разполагат с бърз достъп до топ 100 най-гледани филми и излъчвания, подредени по жанрове и записани до 7 дни обратно, както и със супер-обогатена детайлна информация за предаванията, в това число за категории, артисти и сюжет.

За по-голямо улеснение и комфорт, приложението b.boxapp може да се употребява с една потребителска регистрация от разнообразни тв приемници или мобилни устройства, като броят на едновременните гледания е до 4 и зависи от броя платени b.box и b.boxapp приемници към всеки абонамент за ТВ услуги.

Клиентите на Булсатком могат да гледат всичките си обичани канали посредством b.boxapp в чужбина, в границите на страните от Европейския Съюз, в сходство с регулацията на Европейски Съюз за трансгранична преносимост на онлайн наличие.

" С мобилното приложение b.boxapp, даваме опция на клиентите ни да имат свободата и гъвкавостта на избора да гледат качествено ТВ наличие когато и да е, на разнообразни устройства в ръката, в рейса, в парка, на плажа, в това число и в чужбина. За нас в Булсатком е значимо да не стопираме темповете на иновация, тъй че нашите клиенти да имат достъп до услуги, конкуриращи се с най-хубавите такива по света ", разяснява Станислав Георгиев, изпълнителен шеф на " Булсатком ".

Приложението b.boxapp може да се употребява както като съществена услуга, по този начин и като спомагателна. Всеки може да стане нов клиент на Булсатком, употребявайки приложението като съществена услуга и заплащайки съответния главен ТВ проект в България. За съществуващи ТВ клиенти на компанията, приложението може да се добави като спомагателна услуга против 4.99 лева на месец.

С b.boxapp получавате достъп до 240+ ТВ канала, от които над 130+ с HD качество, 8 в 4К качество и над 40 канала, популяризирани единствено за клиентите на Булсатком.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР