Приложение за смартфони, предназначено да помогне на мигрантите да се

...
Приложение за смартфони, предназначено да помогне на мигрантите да се
Коментари Харесай

MigrantApp ще помага на мигрантите в Америка

Приложение за смарт телефони, предопределено да помогне на мигрантите да се движат безвредно през страните, се тества в Централна Америка и Мексико от тази седмица, преди да бъде публикувано в други елементи на света.
MigrantApp предлага информация на британски, испански и френски език за сигурността, здравето, настаняването и организациите, предлагащи помощ, съобщи БГНЕС.
Разработката се появява в миг, когато американската администрация в лицето на президента Доналд Тръмп интензивно се бори с имиграцията. Голяма част от вниманието на Вашингтон е ориентирано към мексиканците и централноамериканците, които сформират най-големия брой на незаконни имигранти, които влизат в Съединени американски щати.
Централна Америка също е главен кулоар за други мигранти от Латинска Америка - изключително венецуелци – както и от страни от други континенти.
Международната организация по миграция към Организация на обединените нации (МОМ) посочи, че новото приложение не е средство заобикаляне на държавния надзор върху имиграцията. Напротив, функционалността дава " ясна и достоверна информация за правните им благоприятни условия ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР