Приливът на ентусиазъм от Азия създава 24-часов пазар на дребно

...
Приливът на ентусиазъм от Азия създава 24-часов пазар на дребно
Коментари Харесай

Азиатските търговци на дребно помагат за стимулиране на 24-часов пазар за акции в САЩ

Приливът на възторг от Азия основава 24-часов пазар на дребно за листнати в Съединени американски щати компании, което акцентира позицията на Ню Йорк като международен дом за търговия с акции.

Американски брокери и платформи за търговия споделят, че интензивността в по този начин наречения интервал на нощта сред 20:00 и 4:00 ч. източно време се е повишила внезапно тази година, водена от търсенето от по-малки вложители в Азия и Европа.

Промяната идва, откакто бенчмаркът S&P 500 се увеличи с съвсем една четвърт тази година и се приближи до рекордния си връх, а Съединени американски щати не престават да притеглят първоначални обществени предлагания от компании по целия свят.

Общо 40,6 милиона акции на стойност 405 милиона $ смениха притежателите на Blue Ocean Technologies в рекордна сесия по-рано този месец, до момента в който междинното равнище от 28 милиона до момента за декември е 55 пъти повече от равнището от година по-рано. Blue Ocean е главното контролирано място за търговия с обособени американски акции за една нощ.

„ Светът се промени с панд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР