Приливът на адреналин от хакерството може да доведе до пристрастяване.

...
Приливът на адреналин от хакерството може да доведе до пристрастяване.
Коментари Харесай

Превъзпитание на хакери - възможно ли е това

Приливът на адреналин от хакерството може да докара до пристрастяване. Но мнозина имат вяра, че по този начин наречените " черни " хакери могат да развият позитивен честен компас и да се научат да употребяват уменията си за положително - изключително в случай че управляващите се намесят в делата им в ранна възраст.

„ Киберпрестъпността не познава възраст и за жалост децата, защото са лековерни и уязвими, съставляват по-голямата част от тази група киберпрестъпници “, споделя специалистът по сигурността Майк Джоунс.

Националният полицейски корпус на Нидерландия се занимава с предварителната защита на киберпрестъпленията. Техните неповторими стратегии RE_B00tCMP и HACK_Right са предопределени да насочват младите хакери в позитивна посока.

„ Даваме им специфичен ден, когато научават всичко за хакерството, по какъв начин да употребяват уменията си вярно, без да нарушават закона “, споделя Флор Янсен, началник на екипа за попречване на киберпрестъпленията на нидерландската полиция.

Хакерство и пристрастяване

„ Хакерството и пристрастяването вървят ръка за ръка ", изяснява Джоунс. „ И повода, заради която споделям това, е, че всеки със подвластна персона...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР