Прикриването на джигити-герои като Петър Маринашки ще доведе до нови

...
Прикриването на джигити-герои като Петър Маринашки ще доведе до нови
Коментари Харесай

Почерненият баща Тодор Бараков: Прикриването на джигити-гер...

Прикриването на " джигити-герои " като Петър Маринашки ще докара до нови черни забрадки и погубени млади животи! Това написа в обществените мрежи бащата на Тошко Бараков, който почина при злополука до пловдивското село Кадиево преди повече от две години. Чрез пост Бараков осведоми, че Апелативната прокуратура е образувала досъдебно произвеждане за хулигански дейности и прояви против Маринашки. 

" По мотив сигнала ми до КАТ-Пловдив, предоставящ данни за хулиганските прояви на Петър Маринашки, изразяващи се в шофиране с извадени два крайници през прозореца на шофьорската врата и участия в среднощни скоростни гонки, беше формирана кореспонденция в КАТ-Пловдив. След извършено следствие по нея, началникът на КАТ-Пловдив сезира служебно прокуратурата, като беше формирана прокурорска кореспонденция в Районна прокуратура - Пловдив. Районна прокуратура - Пловдив и Окръжна прокуратура - Пловдив одобриха, че шофирането с крайници през прозореца не е хулиганска демонстрация!  Срещу тези незаконосъобразни констатации подадох тъжба до Апелативна прокуратура - Пловдив, която с Постановление от 07.11.2022 година, издадено по пр.пр.№ 2992 от 2022 година, анулира постановленията за отвод и образува досъдебно произвеждане за хулигански дейности и прояви ", изяснява Тодор Бараков. 

По думите му следствието е предоставено на полицията в Стамболийски, под управлението и надзора на Районната прокуратура.
" Адмирирам дейностите на Апелативна прокуратура-Пловдив, която изложи обосновани и стимулирани правни причини, че сходни безобразия нарушават публичния ред и следва да бъдат преследвани от закона, а нарушителите - да си понесат отговорността за деянията! Силно се надявам полицията в Стамболийски този път да застане на мястото си и да извърши добросъвестно отговорностите си по следствието ", приключва поста си Маринашки.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР