Прикрито убийство, тайни връзки, разкрити лъжи... Персонажът на Клаудия Уинкълман.

...
Прикрито убийство, тайни връзки, разкрити лъжи... Персонажът на Клаудия Уинкълман.
Коментари Харесай

BBC The Traitors: `Пол е безсрамният злодей, от който се нуждаем по телевизията - но маската му ще се смъкне`

Прикрито ликвидиране, секрети връзки, разкрити неистини... Персонажът на Клаудия Уинкълман. Първата поредност от The Traitors накара цялата нация да се закачи с нейния лагер, Cluedo-esque чувство. Но по какъв начин поддържате тази инерция, когато форматът към този момент е толкоз прочут?

Дайте ни изверг, несъмнено. И Пол Гортън доставя това с огромен товар през сезон 2. Но като всички неприятни, бизнес мениджърът, трансформирал се в невъзмутим палач (е, почти), се оказа, че провокира съществени различия измежду феновете. Едно от най-честите недоволства, които сме чували на Кръглата маса този сезон, е, че Верните (или Предателите) трансформират такта си незабавно щом влязат на територията на замъка. Изгоненият някогашен боен Джони беше упрекнат, че е трансформирал личността си по време на шоуто, а треньорът по шах Антъни беше изпъден по същата логичност.

Но Пол, на 36 години, остава пореден в безсрамното си предпочитание да убива и да не бъде погубен – даже преди да направи своя дебют в „ Предател “. И тъкмо по този метод той съумя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР