Приключващата година едва ли имаше как да приключи по по-подобаващ

...
Приключващата година едва ли имаше как да приключи по по-подобаващ
Коментари Харесай

Ще се завърне ли Мария Бакалова в България

Приключващата година надали имаше по какъв начин да завърши по по-подобаващ метод за Мария Бакалова. Докато чакаме няколко нови кино лентата с нейно присъединяване, българската актриса се оказа в центъра на церемонията по раздаването на Европейските кино награди.
 Мария Бакалова, Лукас Браво, The Honeymoon и първи филмов откъс на сантименталната комедия
Романтичната кино случка на Мария Бакалова

Какво да чакаме от The Honeymoon

Събитието се състоя на 10 декември в зала " Харпа " в исландската столица Рейкявик, а 26-годишната актриса от " Борат 2 " беше поканена да връчи премията в категорията " Най-добър анимационен филм ".

Бакалова се появи на сцената в елегантна черна рокля Georges Chakra и обувки Sarah Flint. Освен нея, другото българско наличие на Европейските кино награди беше на режисьора Явор Гърдев.
 Снимка 599075

Самата Мария показа в Instagram вълнението си да бъде част от това влиятелно събитие. " Каква голяма чест е за мен да имам опция да се срещна с толкоз доста от идолите си и даже да връча премия ", написа тя. И разкри, че е била на събитието в Рейкявик в компанията на майка си Румяна Бакалова.

В околните дни българската актриса би трябвало да замине за Солун, където ще са фотосите на кино лентата с нейно присъединяване Dirty Angels, където ще си партнира с Ева Грийн и Руби Роуз. Точно работата й в прилежаща Гърция е повода Мария Бакалова да прекара коледните празници със фамилията си в Бургас - за първи път от две години насам, оповестяват " Телеграф ".

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР