Приключила е срещата на фенове на ЦСКА с Гриша Ганчев.

...
Приключила е срещата на фенове на ЦСКА с Гриша Ганчев.
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА на срещата с Гриша Ганчев: Не искаме друг да управлява клуба!

Приключила е срещата на почитатели на ЦСКА с Гриша Ганчев. Тя се е състояла в офиса на предприемача в постройката на Litex Tower. Ганчев приел последователите на " алените " тъкмо в 15:00 часа. Срещата продължи час и половина.

На нея са участвали повече от 20 почитатели на ЦСКА, които постоянно посещават мачовете на тима в секторите " А " и " В ". Успели хора от разнообразни сфери - юристи, доктори, финансисти, инженери, икономисти, банкери, ресторантьори, строителни бизнесмени, поети, оповестява ТОПСПОРТ. Хора, които си купуват абонаментни карти и същински обичат тима.

Всички те декларирали твърдата си поддръжка единствено и само към Ганчев. Те не желаят ЦСКА да бъде ръководен от различен човек. Доволни са от свършената работа досега и виждат бъдеще за отбора единствено с него отпред. Феновете благодарили на предприемача за това, че избави ЦСКА и се надяват той да промени решението си и да остане.

Връх на страстите е бил моментът, когато един от присъстващите почитатели е подарил на Гриша Ганчев фотография на четирите му деца, облечени в екипи на ЦСКА и с шалове на тима. " Заради тях остани и довърши делото си в клуба! Защото това е свято дело! ", споделил въпросният човек. Ганчев е напуснал срещата с тази фотография в ръка.

Феновете не са получили позитивен отговор, че той остава. Но са били успокоени, че тимът е подсигурен до края на календарната година, за което информирахме още сутринта. Целите не престават да бъдат същите, а никой от футболистите не желае да напуща.

Това е следващ ден, в който Гриша Ганчев получава доста мощна поддръжка. След като съобщи, че ще се отдръпна, тя не е серпантина. Точно противоположното - става все по-силна. От страна на почитатели и митове, от " алена " България.

Какво ще се случи, остава да разберем...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР