Приключиха дейностите по разработване на мобилното приложение Пътеводител за Централен

...
Приключиха дейностите по разработване на мобилното приложение Пътеводител за Централен
Коментари Харесай

Мобилно офлайн приложение ни показва 85 маршрута за парка Централен Балкан

Приключиха дейностите по създаване на мобилното приложение " Пътеводител за Централен Балкан " с информация за туристически направления, посетителски обекти и прилежащи типове и местообитания в парка.

Приложението предлага интерактивна карта. При избор на един от показаните на 85 туристически маршрута посетителят може да получи информация за цвета на маркировката, дължината, продължителността и степента на компликация на съответния маршрут.

Може да се дефинира съответно местонахождение, да се мерят дистанции, да се прави търсене по координати и основни думи, да се резервират точки и направления, както и да се въвеждат/извеждат потребителски файлове.

Приложението съдържа текстов и снимков материал на хижи и заслони, обекти на културно-историческото завещание и естествени забележителности на територията на " Централен Балкан ".

Допълнително е поместена информация и локация на 12 предпочитани за запазване естествени местообитания. Приложението осведоми за режимите и нормите в предпазената територия и разпоредбите за държание

За потребление на приложението, не е нужна интернет връзка и мобилно покритие. При потребност може да генерира SOS известие с координати , оказващи местоположението на мобилното устройство. Реализацията е на два езика - български и британски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР