Приключи вторият полуфинал на конкурса „Евровизия” в Торино, предаде БНР.

...
Приключи вторият полуфинал на конкурса „Евровизия” в Торино, предаде БНР.
Коментари Харесай

Избраха още 10 изпълнители за големия финал на Евровизия

Приключи вторият полуфинал на състезанието „ Евровизия” в Торино, съобщи БНР. От 18 претенденти, бяха определени още 10 финалисти за огромния край в събота. В първия полуфинал отпадна българската рок-група Intelligent Music Project.

Интригата на втория полуфинал бе в изявите на малтийката Емма Мускат, позната на италианската аудитория от телевизионното шоу „ Амичи” и на италианеца Ахиле Лауро, който показва Сан Марино, като от Италия не можеше да се гласоподава този път. Те пяха един след различен: тя с превъзходен глас, той автентичен със своя провокационен рок с парчето „ Stripper”, изправи публиката на крайници, с изключение на, че целуна в устата своя китарист. Срещу всички прогнози те не съумяха, което разочарова експертите най-много поради Ахиле Лауро.

За огромния край в събота се класираха изпълнителите на Финландия, Сърбия, Азербайджан, Австралия, Естония, Румъния, Полша, Белгия, Швеция и Чехия. Гост на шоуто бе вокалната група Il Volo, само че без Джанлука Джинобле с позитивен ковидтест. Водещите на събитието - артистите Лаура Паузини и Мика, пяха в името на мира по музика на Стинг и Пати Смит. На финала в събота ще се състезават 25 страни с включването на Италия, Германия, Англия, Франция и Испания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР