Приключи успешното изпитване на барутни ракетни двигатели (БРД) на авиационни

...
Приключи успешното изпитване на барутни ракетни двигатели (БРД) на авиационни
Коментари Харесай

Приключи изпитването на барутни ракетни двигатели  на авиационни управляеми ракети

Приключи сполучливото изпитване на барутни ракетни мотори (БРД) на авиационни управляеми ракети – Р-60МК и Р-73, употребявани от самолети МиГ-29 и Су-25. Изпитванията на БРД съставляват значим стадий от цялостния развой по оценка на опциите за удължение на периода им на работа.

Изпитванията бяха осъществени на територията на военно формирование 26940 – Стара Загора (ЦАТИП-Змейово) от работната група, включваща представители на военно формировние 28000 – Граф Игнатиево и експерти от „ НИТИ” ЕАД, град Казанлък.

Радев отиде в Бургас

Цялостният развой бе управителен от майор Дилян Неделчев, пълководец на ескадрила „ Периодично обслужване и ремонт на авиационни ракети “ (еПОРАР) във военно формирование 28000 – Граф Игнатиево.

Стендът за изпитване на БРД, който повече от 14 години се употребява интензивно, е конструиран през 2006 година от експерти от военни формирования 54320 – Божурище и 28000 – Граф Игнатиево от състава на Военновъздушните сили, от военно формирование 26940 – Стара Загора (ЦАТИП-Змейово) и специалисти от „ НИТИ” ЕАД.

Сн. МО
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР