Приключи укрепването на фасадните стени на два от изгорелите тютюневи

...
Приключи укрепването на фасадните стени на два от изгорелите тютюневи
Коментари Харесай

Укрепиха два от изгорелите тютюневи складове СНИМКИ

Приключи укрепването на фасадните стени на два от изгорелите тютюневи хранилища на ул. " Капитан Андреев " 2 и " Екзарх Йосиф " 13. Фирмата реализатор на строителните действия изнасяше голям екскаватор от складовете, благосъстоятелност на италианската компания Р.И.П.А., видя кореспондент на " Марица ".

Аварийното подсилване на изгорелите през август 2016 година монументи на културата започва тази пролет. То бе осъществено от притежателите с разрешението на Община Пловдив, след утвърден план от Министерството на културата и Националния институт за недвижимо културно завещание /НИНКН/.

Бъдещите проекти на италианците по отношение на реституция на изгорелите хранилища към този момент не са ясни. Управителят на Р.И.П.А. ООД Пиетро Луиджи Гиа съобщи пред репортера ни, че първо ще изчакат оценката на общината, културното ведомство и НИНКН по отношение на осъщественото подсилване и по-късно ще решат какви дейности да подхващат.
тагове тютюнев склад подсилване  Укрепиха два от изгорелите тютюневи хранилища СНИМКИ  Укрепиха два от изгорелите тютюневи хранилища СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР