Приключи третият Международен конкурс за вокално и танцово изкуство Бъди

...
Приключи третият Международен конкурс за вокално и танцово изкуство Бъди
Коментари Харесай

Приключи конкурсът Бъди звезда. Вижте кои са призьорите

Приключи третият Международен конкурс за вокално и танцово изкуство " Бъди звезда ". За поредна година Варна се трансформира в сцена за изява на едни от най-талантливите деца на България. 

В продължение на три дни, над 400 момчета и момчета от страната, имаха опцията да разкрият своите гении, а посетители и жури - да се насладят на неповторимите им осъществявания, научи Varna24bg .

Проведе се един необикновен уикенд, изпълнен с доста позитивни страсти, танци, усмихнати детски лица, красиви гласове и нови другарства. Домакин на състезанието бе Радио Варна, а Гала концерта и награждаването се организираха в бар-ресторант " Муунлайт ", на брега на морето.

Жури в състав с ръководител - Етиен Леви, естрадната прима - Мими Иванова, неповторимата Елица Тодорова, очарователният артист - Тино, хореографът на хип-хоп танците - Христо Хаджимихайлов и вариететният шоумен - Иван Христов, имаха сложната задача да дефинират призовите места на извънредно надарените участници. 

В номинация Вокал - Гран При завоюва Хавин Елиман от Велики Преслав.

В номинация Танц - Гран При отиде в Ая Ахмедова от Русе.

И в номинация Фолклор - Гран При бе присъден на Кристиян Петров от Варна. 

Благодарение на компаниите - спонсори, които повярваха в идеята това събитие да стане действителност, децата си потеглиха с истински статуетки, плакети, дипломи, медали, парични награди и дарове от уредниците и кмета на Район Младост - Христо Христов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР