Приключи срещата на тарторите от агитката на ЦСКА със собственика

...
Приключи срещата на тарторите от агитката на ЦСКА със собственика
Коментари Харесай

Завърши срещата на Гриша Ганчев с феновете на ЦСКА

Приключи срещата на тарторите от агитката на ЦСКА със притежателя на клуба Гриша Ганчев, която се състоя в неговите офиси.

Ето какво показа Иван Велчев след нея:

Вчера ни беше казано от господин Найденов, че ще преспи и ще намерения на нашето предложение и ще ни даде отговор. Аз видях неговия отговор посредством медиите. Обединение не е коментирано, обединяване въобще не може да има. Нашата концепция е да се затрие тимът с числата, който е израстък и той да бъде поканен при нас като спонсор или акционер. Това към този момент си е сделка сред двете страни – Ганчев и Найденов. От днешните изяви на господин Найденов излиза наяве, че това е невероятно. Отчитаме тази среща като неточност. Тази среща беше с неговото познание, даже ни подтикваше да я създадем. Ние също мислехме, че имаме потребност от такава среща въпреки всичко.

Не можем да се вършим, че тим с името ЦСКА не съществува в А група и да не го отчетем. Длъжни бяхме да отидем на тази среща.

Честно казано не съм очаквал нещо по-различно от Найденов. За мен този тим не се дирижира непосредствено от него, а отнякъде по-отгоре, в случай че мога по този начин да се изразя. Така че и да има някакво предпочитание да направи нещо с нас, може би сутринта е получил рано позвъняване и му е неразрешено.

Г-н Ганчев е подготвен на всичко, с цел да се сплоти алената общественост. Вече всичко е изгубено, може би ще се надигнем против тях още в първия кръг на шампионата.

На мен не ми е прелестно, както и на хората към мен, че ще играем против тим, който носи нашето име. Не ми е прелестно да гледаме репортажи за това, в Сърбия се приказва за това, цяла Европа се вълнува от това. Ние не желаеме да има втори тим в А група, който носи звездата и четирите свещени букви. Приключваме всевъзможен тип връзка с тях. Посрещаме ги на „ Българска армия”. Разбрали сме се с Гриша Ганчев за това. По никакъв мотив няма да се навием да играем на „ Васил Левски”. Приемаме ги както Левски одобри Левски Кюстендил през деветдесетте години.

Аз не мисля, че този тим ще има някакво значение за българския футбол, друго от това на Царско село и Септември. Един неправилен тим.

Няма опълчване. От едната страна сме стотици хиляди, от другата са 30 индивида. За какво опълчване можем да приказваме? Докато Цецо Найденов реши, че не са му потребни. Всички знаем, че той ги държи в А група. Няма да е неприятно Борисов да одобри и нашите почитатели, както одобри тези на Левски. Има какво да си кажем, желаеме да си кажем болките. И ние имаме потребност от помощ, особено за стадиона. Има неща, които би трябвало да се решат там.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР