Приключи ремонтът на кметствата в селата Гуцал, Шипочан, Рельово и

...
Приключи ремонтът на кметствата в селата Гуцал, Шипочан, Рельово и
Коментари Харесай

Ремонтираха кметски сгради в община Самоков

Приключи ремонтът на кметствата в селата Гуцал, Шипочан, Рельово и Долни Окол. До края на седмицата ще бъде приключена и постройката на кметсвото в Горни Окол, оповестиха от локалната администрация.

Ремонтът се извърши по план „ Реконструкция и ремонт на общински здания, в които се дават публични услуги, за възстановяване на тяхната енергийна успеваемост в селата Рельово, Горни и Долни Окол, Шипочане, и Гуцал ”. Финансирането е обезпечено от Програмата за развиване на селските региони, като общата стойност на плана е 833 хиляди лева


 Боровец се приготвя за зимния сезон (СНИМКИ) Боровец се приготвя за зимния сезон (СНИМКИ)
Среща за готовността за идния зимен сезон се организира в курорта Боровец. Тя бе свикана от регионалния шеф Радослав Стойчев и в...

На постройките бе сменена дограмата, ремонтирани фасадите посредством слагане на топлоизолация и ремонтирани покривите.

За всяка една от постройките е направен механически план и направено енергийно проучване за реализиране на висока енергийна успеваемост. Обновените здания са с по-добра визия, само че също така ще бъде реализирано и сериозна спестовност в разноските за отопление.

Ангажиментът за ремонтите е на компания „ Само строй “ ЕООД – гр. Самоков, която извършва контракт с общината на стойност 734 637 лева без Данък добавена стойност (881 564 лева с ДДС).    

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР