Приключи разследване срещу мъж и жена, осъществявали развратни действия с

...
Приключи разследване срещу мъж и жена, осъществявали развратни действия с
Коментари Харесай

РП Кюстендил с обвинителен акт: Майка на 14г. момиче застава пред съда за развратни действия с малолетната и дъщеря

Приключи следствие против мъж и жена, осъществявали развратни дейности с малолетно момиче. До дни застават пред магистратите по няколко текста от Наказателния кодекс.

Районна прокуратура – Кюстендил внесе за разглеждане в съда обвинителен акт против Георги. В. (на 54 години) за осъществени закононарушения
Обвиняемата Димитрина. Д. сама отглеждала щерка си, родена през 2007 година

През 2016 година в интернет уебсайт дамата се срещнала с Георги. В. Впоследствие двамата се сближили. Мъжът я посещавал в дома й, който тя обитавала дружно с малолетната си щерка, полагал грижи за тях. Водел ги и на почивки на разнообразни места в България - в курорт Боровец, с. Кранево, гр. Банско. По този метод целял и се сближил с майката и дъщерята.

В интервала от м. юни 2016 година до м. юли 2018 година обвиненият направил дейности за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, ненавършило 14 годишна възраст.

В съучастничество с майката на потърпевшото момиче – обвинената Димитрина Д., обвиненият склонявал детето да следи действителни полови сношения сред лица от друг пол.

От страна на обвинения закононарушението е осъществено посредством състояние на взаимозависимост, а от страна на обвинената Д. Д. - посредством състояние на контрол, в качеството й на майка и легален представител на малолетната.

Предстои делото да продължи в съда.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР