Приключи проект на ТСК-Русе, който даде възможност на 30 деца

...
Приключи проект на ТСК-Русе, който даде възможност на 30 деца
Коментари Харесай

30 деца в риск получиха нова възможност чрез спорт

Приключи план на ТСК-Русе, който даде опция на 30 деца в риск да се развиват посредством спорт. Децата показаха наученото през миналите месеци в подготвителната залата на състезателен комплекс " Ялта ".

Проектът на Тежкоатлетически състезателен клуб-Русе стартира в края на месец март 2018 година Той беше осъществен с поддръжка по програмата на Министерството на младежта и спорта " Спорт за деца в риск " с контракт № 36-00-323/29.03.2018 година

30 възпитаници на възраст сред 10 и 15 години се образоваха от спортни експерти в главните техники за повдигане на тежести.

Безплатните тренировки за деца в риск се организираха два пъти седмично в Залата по повдигане на тежести в Семеен кодекс " Ялта " и в залата на СУ " Йордан Йовков ". През миналата година, ТСК откри две нови зали за тренировки в русенски учебни заведения и по този начин улесни децата да упражняват в непосредствена непосредственост до домовете си.

Като част от програмата беше планувано закупуването на Шведска стена за тренировките в СУ " Йордан Йовков ", която ще подкрепи за общата физическа подготовката на учениците, и след привършване на дейностите по плана.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР