Приключи предаването и броенето на протоколите от секционните избирателни комисии

...
Приключи предаването и броенето на протоколите от секционните избирателни комисии
Коментари Харесай

За първи път: Без опашки и припаднали при обработването на протоколите след изборите

Приключи предаването и броенето на протоколите от секционните изборни комисии в Националния замък на културата /НДК/, а ЦИК дори разгласи в ранните утринни часове резултатите от изборите при малко над 99 % обработени протоколи, съобщи кореспондент на БГНЕС.

За пръв път в най-новата история на България завършва толкоз рано броенето на протоколите и контролните бумаги.

В НДК приемането на протоколите нощес стартира доста по-късно по отношение на това в Зала " Фестивална ". Въпреки това протоколите от 23 МИР и в 25 МИР са обработени на 100% в ранните часове на нощта. Общо 1200 са секционните изборни комисии, които съумяха да предадат протоколите си в НДК. В зала Фестивална в София те са 500.

БГНЕС напомня, че коалиция ГЕРБ-СДС е първа политическа мощ с 25,43% при обработени 99,03% СИК протоколи към 7 ч. " Продължаваме промяната " се нареждат на второ място с 20,21%, Движение за права и свободи са трета политическа мощ с 13,56%. " Възраждане " получава поддръжката на 10,17%, Българска социалистическа партия — на 9,34%, а " Демократична България " — на 7,45%. Според настоящата информация, над 4-процентната преграда за влизане в Народното събрание минава " Български напредък " с 4,65%. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР