Приключи първото класиране за прием в общинските детски градини в

...
Приключи първото класиране за прием в общинските детски градини в
Коментари Харесай

Приключи първото класиране за прием в общинските детски градини в Добрич

Приключи първото класиране за банкет в общинските детски градини в община град Добрич. Това заяви доктор Емилия Баева, зам.-кмет „ Хуманитарни действия “, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус” – Варна. Днес изтича срокът за записване на децата. Изготвен е график на дейностите, на 28 май ще бъдат оповестени свободните места в детските градини в Добрич. Ще бъде изработен разбор на класирането във връзка с точките в границите на електронната система, къде има места.
" Аз мисля, че приемът протича умерено, без значение от някои мнения и незадоволени самостоятелни потребности. Естествено натискът върху централните детски градини е максимален, само че аз мисля, че имах много срещи с майки в приемния ми ден. Мисля, че всички схващат, че когато има 100 места, а искащите са 120 за централните детски градини, с еднакъв брой точки няма по различен метод да се реализира класирането с изключение на на правилото на инцидентните цифри. Има такива фамилии, които не могат да потвърдят уседналост, знаете, че това е новият ни аршин. Но мисля, че родителите са успокоени и огромна част от тях, мисля, че 8-10 успяхме да пренасочим към други образователни заведения. Нашият град е дребен, дистанциите не са огромни ", разяснява доктор Баева.
По думите й задоволеност има както от страна на родители, по този начин и от страна на общинската администрация. В детските ясли на Добрич заявки за постъпване на деца могат да се подават до края на месец май.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР