Приключи първият етап от ваксинацията на медиците от Пловдив и

...
Приключи първият етап от ваксинацията на медиците от Пловдив и
Коментари Харесай

Приключи първият етап от имунизацията в Пловдив

Приключи първият стадий от имунизацията на медиците от Пловдив и региона. Имунизирани са 645 души, заяви регионалният шеф.
Над 4 000 са били поръчките за слагане на ваксини от  медиците, работещи на територията на Пловдив и региона. Надявам се напълно скоро да бъдат ваксинирани всички искащи, акцентира Дани Каназирева като акцентира, че завършилата акция е минала при доста добра организация  както в лечебните заведения, по този начин и в Регионалната здравна ревизия: " В РЗИ са направени 190 ваксини, като от там са минали лекари и сестри от Спешна помощ, джипита, както и дентални лекари ".  
 Над 280 медици от Пловдивско са имунизирани в първия ден от акцията Над 280 медици от Пловдивско са имунизирани в първия ден от акцията
Повече от 280 медици от Пловдив и региона са имунизирани през първия ден от акцията. Това заяви регионалният шеф и ръководител...
От 13 те лечебни заведения, където беше осъществено имунизирането, най-вече са ваксинираните медици в Университетската болница Свети Георги - 175. Заместник-директорът на РЗИ доктор Аргир Аргиров акцентира, че всеки ден се усилва броя на искащите за имунизация като описите ще бъдат обновени при започване на идната година: " Нямаме до момента регистрирана алергична реакция, която да е настъпила вследствие  на имунизацията на сътрудниците ".
Екипи на РЗИ дежурят и на пловдивското летище. С бързи антигенни проби са изследвани всички 277 пасажери от 2 полета от Англия. Установени са четирима инфектирани с КОВИД-19. Тази вечер се чака още един полет от Обединеното кралство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР