Приключи още една от Световните купи по кикбокс на най-голямата

...
Приключи още една от Световните купи по кикбокс на най-голямата
Коментари Харесай

Нови върхове в кикбокса на Bestfighter Wako World Cup 2019

Приключи още една от Световните купи по кикбокс на най-голямата спортна асоциация по кикбокс - Wako World Cup 2019. В нея взеха присъединяване 42 страни и общо 2760 участника.

България бе показана от няколко тима и завоюва забележителните 27 златни, 21 сребърни и 44 бронзови медала.

Този необикновен триумф донесе третото място в крайното класиране и дефинира България като водеща мощ в международния кикбокс при дилетантите.

Ето и няколко от споделените резултати на клубовете:

BESTFIGHTER WORLD CUP 2019, Италия, 42 страни, 2760 състезателя, Семеен кодекс " РАДУЛОВ " втори в крайното класиране в пойнтфайтинга пред Италия, Унгария и други с цели 10 КУПИ в черни колани една в зелени. Клубът се показа с 18 състезателя.

Днес се играят и останалите доиграват финалите в останалите стилове. Очакваме детайлности и несъмнено крайното класиране по страни и клубове, осведомят от конфедерацията ни.



Семеен кодекс РАДУЛОВ

Bestfighter Wako World Cup 2019

Христина Андонова- 3 златни медала

Борис Десподов - 1 златен орден

Петър Григоров - 1 златен орден и 1 бронзов орден

Владимир Ненов - 1 сребърен и 2 бронзови медала



Семеен кодекс МАСАРУ

" България постоянно е имала и има страхотни бойци, поздравления и за всички останали сънародници взели сполучливо присъединяване в надпреварата ", пишат от БККМТ.



Семеен кодекс СТАР ТИЙМ

Ето и резултата от треньора Венелин Анков:

" Купа, един златен орден, един сребърен и два бронзови за Семеен кодекс БОЕЦ-ПЕРНИК на международната купа Bestfighter Wako World Cup. Един от медалите е на кръг. Мартин Илиев отстъпи своя полуфинал на представител на Русия в един изцяло заслужен мач. Всички демонстрираха огромно израстване и беше едно огромно премеждие. Благодаря ви момчета, за мен беше чест ".



Семеен кодекс БОЕЦ ПЕРНИК

Отлично показване и на Бойко Янчев от Семеен кодекс " Скорпион Плевен ", който е и член на Управителния съвет към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. При ветераните завоюва бронзовото отличие в категорията +79кг.



Семеен кодекс СКОРПИОН ПЛЕВЕН

Ето и формалното класиране от СПОРТ ДАТА:



ОФИЦИАЛНИ РЕЗУЛТАТИ

Това е следващото доказателство за силата на обединяването и една добра основа в подготовката за идните Европейски и Световни шампионати през месеците август, октомври и ноември. Благодарение на всеотдайността на всички клубове и помощта от страна на Министерството на младежта и спорта и Българския състезателен тотализатор с всяка минала година спорта в България става все по мощен и в крайник със международните трендове.



Българска конфедерация по кикбокс и муай тай
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР