Приключи огледа на мястото на катастрофата на пътя между селата

...
Приключи огледа на мястото на катастрофата на пътя между селата
Коментари Харесай

Започва проверка на фирмата, собственик на катастрофиралия автобус

Приключи огледа на мястото на злополуката на пътя сред селата Сокол и Еленово, община Нова Загора. Вещите лица не са съумели да разпитат очевидци, тъй като на мястото на случая са били останали единствено телата на двамата починали - водача на рейса и пасажер.

Пострадалите са откарани в регионалната болница в Сливен, а останалите пасажери с различен рейс на компанията са извозени до работното им място в ТЕЦ-2, заяви за Дарик наблюдаващия прокурор Борислав Сяров.

" Подозира се, че може би на водача му е станало неприятно ", сподели още Сяров. Взет е лист с имената на пътуващите в рейса. Започва инспекция на компанията транспортьор и занапред предстоят експертизи.

" Седем мъже и една жена, на възраст сред 45 и 60 години са признати в сливенската регионална болница. Петима от тях са докарани с коли за спешна помощ от новозагорската болница, а трима са пристигнали с персоналните си коли. Единият от мъжете е настанен в Отделението по реанимация със съчетана контузия и строшаване на тазобедрена става. Другият е в ортопедия със счупвания на костите на ръката. Няма заплаха за живота и на двамата пациенти ", заяви началникът на Спешното поделение доктор Тодор Суванков.

Останалите потърпевши са прегледани, оказана им е лекарска помощ, само че не са признати в болничното заведение. Тежкият пътен случай стана към 7.30 ч. през днешния ден, при който рейс с служащи от Ямбол се заби в крайпътно дърво. Ясно е, че няма други участници в пътнотранспортното произшествие. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР