Приключи лидерската среща между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, предаде репортер на

...
Приключи лидерската среща между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, предаде репортер на
Коментари Харесай

Приключи лидерската среща между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

Приключи лидерската среща сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, съобщи кореспондент на " Фокус " . Обединиха се за бюджета. Ето още акценти от срещата:

" За нас Шенген значи българите да се усещат първа първа ръка европейци, а не втора ". Това сподели Кирил Петков на лидерската среща в Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус " .  

" Ние осъзнаваме, че сте първата политическа мощ, почитаме вашето първо право да извършите своя избор. Ние сме споделили, че когато става въпрос за избора пред мандатоносителя, е обикновено да говорите с другите сили като с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и “Възраждане ", сподели Кирил Петков като бе пресечен от Борисов, който бе безапелационен: “Докато нашият диалог с вас не се изчерпа, ние няма да приказваме с другите партии ".

" Не е някакъв дебелоглав, че няма да подкрепим първия мандат, а това е ясно заложена политика от нашите органи и подкрепена от гласоподавателите ни. Не желаеме да изземаме самодейността, първият мандат е при вас ", продължи Петков.

" Специално за първия мандат, че очаквате ние да предложим кабинет, би трябвало да се консултираме с нашите органи дали би било допустимо ", уточни Асен Василев. 

“Няма значение дали е първи или втори мандат, би трябвало да има държавно управление. Трети мандат няма да се случи и отиваме на избори ", отсече Борисов.

Според Василев би трябвало да се създаде и ясна управническа стратегия, с изключение на законодателна, а този развой го води мандатоносителят. 

Борисов дефинира обстановката като ексцентрична, по тази причина и предложенията, и решенията са такива. 

Първата обща работа се предвижи с огромен ритъм, може в подобен формат да се разбере кои са целите на бъдещо държавно управление и да се изготви управническа стратегия ", заключи Кирил Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР