Приключи извънредното заседание на Столичния общински съвет, общинските съветници приеха

...
Приключи извънредното заседание на Столичния общински съвет, общинските съветници приеха
Коментари Харесай

СОС прие доклада за санирането на сгради

Приключи изключителното съвещание на Столичния общински съвет, общинските съветници одобриха всички точки в дневния ред, главната от които беше отчетът с планове за саниране на жилищни здания.

Докладът, импортиран от кмета Васил Терзиев, трябваше да се одобри незабавно, защото срокът за кандидатстване за безплатно саниране изтича на 29 февруари.

" Дивидентите са още нови блокове в София ще могат да бъдат актуализирани, да се понижат разноските за отопление и всички знаете какъв е резултатът от санирането ", сподели Бойко Димитров - общински консултант от МК " ПП-ДБ-СС ".

Българска национална телевизия: Колко блока?

" Това към този момент зависи от разполагаемия запас на национално равнище е към 280 милиона, ще има осъществяване на класираните от ръководещите органи и като излезе това класиране ще бъде ясно тъкмо какъв брой блока в София ще бъдат класирани за втория стадий ".

Днес бяха признати отчети за разпределяне на средства за вложения в зоологическата градина, както и за това Следствен отдел към окръжна прокуратура да може да кандидатства за финансиране по стратегия " Техническа помощ ".

СОС явно към този момент стартира да работи всъщност, защото и трите отчета бяха гласувани в в границите на 30 минути.

Заседанието през днешния ден стартира с декларация на ПП-ДБ-СС в поддръжка на Украйна, в която остро подлагат на критика погазването на мира и интернационалния правов ред. През това време от Българска социалистическа партия напуснаха залата.

И още - общинският консултант Борис Бонев от ПП-ДБ-СС изнесе притеснителни обстоятелства за ремонта на Френската гимназия, който завърши преди две години и струваше над 5 милиона лв.. Бонев алармира за течове, проблеми с окабеляването, плесен, изчезнали прозорци.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР