Приключи играта на „Марица“, в която наградихме своите читатели с

...
Приключи играта на „Марица“, в която наградихме своите читатели с
Коментари Харесай

Марица подкрепя културни събития и раздаде награди на свои...

Приключи играта на „ Марица “, в която наградихме своите читатели с предложения за оперетата „ Хубавата Елена “ на Държавна опера – Варна, която ще се състои на 31 май в Летния спектакъл „ Бунарджика “ в Пловдив.

Победители в играта са Вили Георгиева, Тодор Тонев и Венета Кръстанова. Те завоюваха билети за двама за оперетата. Пожелаваме им прелестно гледане!

Въпросът, на който читателите ни трябваше да отговорят във фейсбук страницата ни, беше обвързван с надарената оперна дива Илина Михайлова и легендата Хосе Карерас, който я предложения за бенефисния си концерт в София и Атина през 2019 година.

Последвайте за още игри, награди и настоящи вести.

Веселата оперета „ Хубавата Елена “ показва Държавна опера – Варна. Символът на актуалната българска оперета Александър Мутафчийски ще ни накара да се усмихваме и забавляваме, превъплътен в облика на Менелай. Илина Михайлова е в основната роля на Хубавата Елена. Пламен Райков ще влезе в ролята на прелъстителя Парис. Постановката е на доайена на оперетното изкуство у нас проф. Светозар Донев. Хореограф е Анна Донева, а сценограф - Иван Токаджиев. Диригент на спектакъла ще бъде Стефан Бояджиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР