Приключи един безпрецедентен политически месец на два вида избори, които

...
Приключи един безпрецедентен политически месец на два вида избори, които
Коментари Харесай

Румен Радев: Връщането на статуквото на бял кон не се състоя

" Приключи един невиждан политически месец на два типа избори, които ясно откроиха желанието на нашия народ за смяна, за разкъсване с корупцията, с грабежа и беззаконието. За отстраняването на мафията от властта. Очакванията, че жителите ще се изморят от избори и ще предпочетат да се върнат към познатото остаряло не се сбъднаха. Връщането на статуквото на бял кон не се състоя ".

Това сподели Румен Радев след успеха. Той благодари на всички, които през днешния ден са упражнили правото си на глас и които са го подкрепили. Раде поздрави и проф. Анастас Герджиков, както и всички кандидат-президенти за това, че са дали принос със своите хрумвания.



„ Въпреки големите пари, клеветите и пропагандата, които ни заливаха всекидневно с подправени вести, с режисирани кавги и поставиха големи старания да отхвърлен хората от изборите даже и през днешния ден в изборния ден. Но България устоя този изпит по народна власт, не се поддаде на опитите да се посее етническо разделяне. Разумът и родолюбието надвиха над апатията и лъжата “, сподели още Радев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР