Приключи делото срещу извършителите на грабеж в сeло Тишевица, привлечени

...
Приключи делото срещу извършителите на грабеж в сeло Тишевица, привлечени
Коментари Харесай

Съдът наказа бандитите, нападнали баба в Тишевица и откраднали близо 12 бона

Приключи делото против причинителите на обир в сeло Тишевица, привлечени към наказателна отговорност от Районна прокуратура - Враца за закононарушение, квалифицирано по член 198, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Около 23 часа на 6 април Б. В. била нападната в дома си и й били отнети парични средства в размер на 11 980 лв., портмоне и ключове.



В хода на следствието на незаконното действие грабителите са били открити и арестувани - К. Б. (на 26 години), П. И. (на 23 години) и Г. П. (на 14 години). Заедно с тях при нападението над дамата бил и малолетния В. П., който е наказателно неотговорен.
Подсъдимите са се признали за отговорни. Споразумения, подписани сред Районна прокуратура - Враца и бранителите им, са били утвърдени от съда, което има последствията на влезнали в действие присъди.
С определение на съда на К. Б. е наложено наказване от 1 година и 2 месеца „ отнемане от независимост “, а на П. И. - 5 месеца „ отнемане от независимост “. Те щи ги изтърпяват при „ общ “ режим. Съучастникът им - малолетният Г. П., е с наказване от 4 месеца „ отнемане от независимост “ с 3-годишен изпитателен период.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР