Приключението, което започна през 2011 г., приключи на 20 май

...
Приключението, което започна през 2011 г., приключи на 20 май
Коментари Харесай

Какво следва след Game of Thrones

Приключението, което стартира през 2011 година, завърши на 20 май освен за почитателите. Game of Thrones към този момент е история, а за тези осем години доста непознати лица станаха от най-разпознаваемите артисти в света; други пък пораснаха от деца в обещаващи гении. Ето какво следва за някои от хората, изиграли обичаните ни артисти в епоса на НВО.

Емилия Кларк (Денерис Таргариен)



Два са филмите с нейно присъединяване, които ще излязат до края на 2019 година Last Christmas е сантиментална комедия по сюжет на Ема Томпсън, а на Кларк ще партнира Хенри Голдинг (Crazy Rich Asians). Above Suspicion, втроият филм, e трилър, в който сътрудник от ФБР се влюбва съдбовно в собствен информаторка.

Кит Харингтън (Джон Сноу/Егон Таргариен)



След незабележителната орис на героя му в сериала, Харингтън е... решил да последва образеца му. " Искам да се скрия малко, да си отрежа косата, да стана по-малко различим и да стартира нови неща с нов тип и въодушевление ", призна той пред Entertainment Weekly. С две думи - ще го чакаме да си почине, преди да го забележим още веднъж на екран.

Софи Търнър (Санса Старк)



Кралицата на Севера обаче е подготвена всички очи да са вперени в нея. Освен че й следва женитба с Джо Джонас, огромното заглавие с нейно присъединяване е " Х-Мен: Тъмния Феникс ", което излиза другия месец. Две драми с нейно присъединяване - Broken Soldier и Heavy, са в стадий на постпродукция.

Мейзи Уилямс (Аря Старк)



Най-добрата другарка на Софи Търнър също се е захванала с филм за супергерои - The New Mutants би трябвало да излезе идната пролет. Междувременно Мейзи стартира фотоси на трилъра The Owners.

Питър Динклидж (Тирион Ланистър)



Един от обичаните ни персонажи от Game of Thrones е превъзходен артист, който помним добре от получилата доста награди драма " Кантонерът " (Station Agent). По-скоро го видяхме в още един сериозен филм - " Три билборда отвън града ", а в този момент ще чакаме да забележим осъществяването му в новия план на Мел Гибсън The Wild Bunch, както и в драмите The Thicket и The Dwarf.

Лена Хийди (Церсей Ланистър)



Доста любопитно заглавие следва за Лена Хийди - The Flood. Драмата е на настоящата тематика за имиграцията в Европа, само че любознанието ни идва от обстоятелството, че двете основни функции се играят от артисти от Game of Thrones - Хийди и Йън Глен, по-познат ни като Джора Мормонт.

Николай Костер-Валдау (Джейми Ланистър)



Вторият ни най-любим датски артист (след Мадс Микелсен) също си партнира на екрана с сътрудник от Game of Thrones. В Domino, който излиза идната седмица, Костер-Валдау играе дружно с холандката Карис ван Хутен или Мелисандра. Suicide Tourist пък е драма, с която 48-годишният артист се връща в редиците на датското кино.

Кристофер Хивю (Тормунд)



И до момента в който сме на скандинавска вълна, няма по какъв начин да пропуснем най-прекрасният червенокос артист от Game of Thrones (и по принцип). 40-годишният норвежец се е захванал с нов сериал, където играе не една, а две функции. TWIN споделя за жена, която по простъпка убива мъжа си, само че моли неговия брат-близнак да заеме мястото му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР