Приказките, че Димитър Рачков и Анита ще се превърнат в

...
Приказките, че Димитър Рачков и Анита ще се превърнат в
Коментари Харесай

Анита и Рачков тайно в световна столица

Приказките, че Димитър Рачков и Анита ще се трансфорат в детегледачки на двете деца на някогашната на артиста Христина Апостолова, се оказаха мощно пресилени, видя Hotnews.bg. Влюбените са в Рим за обичайния фестивал на българското кино, който стартира с прожекция на „ Голата истина за група Жигули “. Във кино лентата Рачков има една от централните функции, само че за разлика от сътрудниците си Герасим Георгиев-Геро, Михаил Билалов и Параскева Джукелова пази поверителност и не се демонстрира доста по фотоси в обществените мрежи или репортажите от събитието.

Все отново обичаната на Митко Анита сподели атмосферата от римските улици с музиканти и съществени понижения в бутиците. Снимките към този момент не са налични в обществените мрежи и может да ги видите единствено в Hotnews.bg. Митко пък показа фрагменти от вечерята с сътрудниците си в ресторант навън, където даже нахрани птиците. В идващите 3 месеца Рачков и знойната русокоска ще се грижат за 14-годишния Димитър Рачков-младши и неговия 9-годишен брат Петър. Майката на сина на комика Христина Апостолова и нейният втори брачен партньор Евтим Милошев отпътуват за Филипините, където ще снимат новия шести сезон на приключенското риалити „ Сървайвър “.



Те ще отпътуват при започване на юли с екип от 30 индивида, с цел да приготвят терена за фотоси. Бившата половинка на Рачков ще е изобретателен продуцент на шоуто, а Милошев, чиято компания „ Дрийм тийм “ правеше последите 4 сезона, ще дава отговор за целия снимачен развой. Две седмици по-късно към тях ще се причислят водещият на риалитито Владимир Карамазов, останалата част от екипа и самите участници. За първи път Милошев и Апостолова поверявали момчетата на грижите на Рачков. Заради възрастта на децата, които били много палави, късните нощни празненства, каквито обичала младата Анита, към този момент няма да се вероятни.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР