Приказката на Ася Капчикова свърши Еротичната моделка е изгонена от мъжа

...
Приказката на Ася Капчикова свърши
Еротичната моделка е изгонена от мъжа
Коментари Харесай

Без пари и деца!Ася Капчикова натирена от мъжа си

Приказката на Ася Капчикова свърши

Еротичната моделка е изгонена от мъжа си и към този момент ближе рани в родния Девин. Мъжът й я натирил без пари и деца, единствено с облеклата на гърба й и тя се подслонила при майка си.

Плеймейтката криеше самоличността на мъжа си, на който роди трима сина. Тя им даде супер странни имена- Ивиан, Ианик и Ириан. Чак в този момент се разбра, че мъжът й се споделя Ивайло и е богат ресторантьор. Той от дълго време трансферирал 50-така, само че се поддържал и бил със спортна фигура. Баровецът имал по-голяма щерка от предходна връзка.

Бившата Крисковица харчеше с лека ръка парите му, като ходеше на фитнес и  на разкрасителни процедури. Само че той изрично й забранил да демонстрира освен неговото лице и име, ами и на синовете им. Затова еротичната танцьорка ги криеше зад смешни емотикони в социалките.

Въпреки че разполагала с парите на мъжа си и не работела Ася Капчикова, „ настъпила котето “. Защото мъжът й бил богат, но с много избухлив манталитет. Близко до фамилията споделят, че постоянно скачал на Ася, освен с обиди, ами и по-сериозно.

Въпреки възбраните на мъжа си, Ася Капчикова се разпищолела и се пуснала много разголена в мрежата. Това въобще не се понравило на благоверния й и той я изритал от вкъщи си в столицата. Мъжът й напълно поел грижите по момчетата, като за задачата наел професионални детегледачки.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР