Приходите от водещата бездимна алтернатива на компанията надхвърлят тези от

...
Приходите от водещата бездимна алтернатива на компанията надхвърлят тези от
Коментари Харесай

Приходите от бездимни алтернативи на Филип Морис Интернешънъл са вече близо 40%


Приходите от водещата бездимна опция на компанията надвишават тези от водещия цигарен бранд на компанията

Водещата бездимна опция на Филип Морис Интернешънъл (ФМИ) към този момент е и водещият никотинов бранд в портфолиото на компанията. Потребителите на бездимната опция в света са към този момент 28.6 млн., като 73% от тях (близо 20.8 млн. пълнолетни лица) към този момент са минали напълно на нея и са спрели да пушат.

„ Отбелязваме мощен завършек на 2023 година – достигнахме значими достижения по пътя ни към осъществяване на задачата да се превърнем в бездимна компания “, съобщи Яцек Олчак, основен изпълнителен шеф на Филип Морис Интернешънъл.

„ Основен мотор на тези резултати е продължаващият напредък на водещата бездимна опция в портфолиото ни, която се трансформира в водач в сегмента на никотиновите премиум артикули по-малко от 10 години след старта си “, добавя той.

От Филип Морис Интернешънъл означават още, че в 25 страни, в които се оферират бездимните други възможности на компанията, тези артикули образуват над 50% от общите доходи, а задачата е до 2030 година техния брой да е 60. В Европа бездимните други възможности образуват 45% от приходите, до момента в който в Япония този сегмент също заема 40% от общия пазар на тютюневи и никотинови артикули. Към 31 декември 2023 година бездимните други възможности на ФМИ се оферират в 84 страни.

Филип Морис Интернешънъл резервира уговорката си за работа с всички заинтригувани страни за понижаване на вредата от тютюна, като предлага по-малко нездравословни други възможности на пълнолетните пушачи, които другояче биха траяли да пушат. Компанията се застъпва за регулации, основани на научни данни, и отбелязва прогрес във връзка с използването на политики за понижаване на вредата от тютюна в целия свят. Резултатите в региона на устойчивото развиване не престават да получават самопризнание.

Материалът се разгласява с поддръжката на Филип Морис България.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР